De Sluier: 8 Verschillende

Wedding Designs Inspiratie Leave a Comment

De Ultieme Accessoire voor de Bruid: De Sluier

De sluier is de meest populaire en traditionele accessoire voor de bruid – veel vrouwen zeggen dat ze zich pas een bruid voelen wanneer ze een sluier dragen! Er zijn veel verschillende sluiers, variërend in stijl, vorm en lengte.

1. ‘Birdcage’ sluier: een korte sluier met een vintage look, het is lichter dan een gewone sluier en omlijst het gezicht, kan op meerdere manieren gedragen worden.

2. ‘Cascade style’ sluier: bestaat uit een stof dat aan de voorkant bij de schouders korter is en dat langer wordt naar het midden van de rug toe.

3. ‘Drop’ sluier: de meest fijne sluier, wordt meestal over het gezicht gedragen voor de huwelijksceremonie en tijdens de ceremonie door je nieuwe man opgetild voor de eerste zoen.

4. ‘Mantilla style’ sluier: een langere sluier, met stof dat langs de schouders gaat, naar de romp van de bruid.

5. Standaard of ‘classic cut’ sluier: bestaat meestal uit meerdere lagen en kan in lengte en volume verschillen.

6. ‘Bubble’ sluier: ziet er precies zo uit als dat het klinkt, met naar boven toe meer volume, zodat de sluier naar beneden toe naar binnen valt.

7. ‘Garden’ sluier: een korte variant, maar minder kort dan de ‘birdcage’ sluier.

8. ‘Half circle’ sluier: is ook een korte variant, tot net onder de schouders en is zo gemaakt dat het rond het gezicht van de bruid valt.

Geef een reactie